Black Friday Sonos deals

Voor goed geluid moet je bij Sonos zijn. De boxen van Sonos zijn van hoge kwaliteit en leveren je het beste geluid voor bij je televisie of voor je muziek. Er hangt zeker een prijskaartje aan de Sonos boxen door deze hoge kwaliteit, maar dan hebben we ook weer goed nieuws voor je. Tijdens Black Friday zijn de producten van Sonos namelijk vaak populair en krijgen ze ook veel korting. Aangezien Black Friday elk jaar in eind november terugkeert, kun je dan de boxen van Sonos in gaan slaan. Markeer Black Friday dus alvast in je agenda en begin met sparen voor die leuke en goede Sonos boxen.

 

Black Friday in 2022

Als je Black Friday in je agenda gaat markeren, is het natuurlijk handig om te weten wanneer dit is. Black Friday valt elk jaar op een andere vrijdag in november. Black Friday komt namelijk vanuit Amerika en hier is het de vrijdag na Thanksgiving, die elke keer op de vierde donderdag in november gevierd wordt. Black Friday is overgewaaid van Amerika naar Europa, maar valt natuurlijk wel telkens op dezelfde datum. In 2022 zal dit zijn op vrijdag 25 november. Ook de dagen hiervoor en erna zullen in teken staan van Black Friday en goede Black Friday Sonos deals zijn hier onderdeel van.

 

Black Friday Mediamarkt

Veel winkels doen mee aan Black Friday. Voor Sonos boxen kun je het beste zijn bij Mediamarkt. De acties en deals van deze winkels zijn tijdens Black Friday altijd goed. Sonos wordt ook elk jaar weer met korting verkocht. Kies bijvoorbeeld voor de Sonos One als je een goede box voor bij je televisie wilt of de Sonos Beam als je een langwerpige box voor onder je televisie wilt. Hoe dan ook, deze Sonos boxen vind je bij Mediamarkt met veel korting tijdens de week van Black Friday Mediamarkt.