Wordt jouw nek de tijd te zwaar?

Wordt jouw nek de tijd te zwaar?

Laten we eerlijk zijn; niemand van ons ontsnapt aan de tand des tijds. Die eerste keer dat je in de spiegel kijkt en denkt, ‘Hé, wanneer is die huid zo gaan hangen?’, kan best even schrikken zijn. Vooral als het gaat om onze hals, een gebied dat we niet kunnen verstoppen onder lagen kleding of make-up. Het moment waarop ik besloot meer te ontdekken over een halslift, was nadat ik foto’s van mezelf zag en mijn hals vergeleek met die van een Turkse tortel.

Mijn reis naar zelfacceptatie

Zelfliefde en acceptatie staat bij mij hoog in het vaandel, maar soms zie je iets wat je gewoonweg niet kunt negeren. Ik begon me steeds meer te storen aan hoe mijn nek eruitzag in bepaalde tops of op foto’s. Na vele uren speuren op internet kwam ik uit bij verschillende fora en blogs vol ervaringen over cosmetische ingrepen, waaronder dus ook de halslift-operatie. Interessant genoeg waren deze ervaringen veelal positief.

De stap naar deskundig advies

Natuurlijk ging er nog wat tijd overheen voordat ik daadwerkelijk actie ondernam. Het idee alleen al dat iemand zou snijden in een gebied zo dichtbij mijn gezicht maakte me huiverig. Uiteindelijk heb ik toch contact opgenomen met Dr Wever, bekend om zijn expertise op het vlak van cosmetische chirurgie rondom het gezicht – inclusief de beruchte halslift-techniek.

Het consult: Een openbaring op zichzelf

Het consult voelde alsof er een last van mijn schouders viel; Dr Wever legde helder uit wat mogelijk was zonder valse beloftes te maken of mij ergens toe te dringen. Hij toonde voor-en-na-foto’s die mij deden realiseren dat dit precies was waar ik naar zocht – verbetering zonder verlies van karakteristiek uiterlijk.

Voorbereiding en herstel: Mijn persoonlijke journey

Vanaf het moment dat ik ja zei tegen de operatie tot na mijn herstelperiode heeft het team mij fantastisch begeleidt! De operatie zelf ging vlekkeloos en hoewel het herstel natuurlijk geen picknick is (laten we eerlijk blijven), viel alles me honderd procent mee dankzij hun zorgvuldige voorbereiding en nazorg richtlijnen.

Soms staan we mezelf niet toe echt stil te staan bij wat ons stoort omdat we bang zijn voor ijdelheid, terwijl kleine veranderingen juist kunnen leiden tot grote verbeteringen qua zelfbeeld én geluk!