AIVD

AIVD

In Nederland kan je je absoluut veilig voelen en dat is maar goed ook. Nederland kan gezien worden als een veilig en welvarend land en dit is niet in de laatste plaats te danken aan de AIVD. De AIVD werkt namelijk aan de bescherming van de veiligheid van Nederland en haar inwoners. Zij gaan op zoek naar onzichtbare dreigingen. Zij sporen dus eigenlijk al gevaar op voordat het er daadwerkelijk is.

Het voorkomen van gevaarlijke situaties

Het AIVD voorkomt dus gevaarlijke situaties. Het kan gezien worden als een combinatie van inlichtingen en veiligheidsdienst. Kortom, zij zorgen er ook voor dat aanslagen voorkomen worden. Je moet er toch niet aan denken dat er een heftige aanslag bij jou in de buurt plaatsvindt. Deze dreiging is er steeds meer en gelukkig zijn er al een hoop aanslagen voorkomen door de AIVD. Hier mogen we dankbaar voor zijn en gelukkig zijn de meeste van ons dit ook.

Veel kennis

De AIVD heeft een hoop kennis in huis en het is dan ook niet gek dat hier alleen maar mensen uit de top mogen werken. Mocht jij bij de AIVD willen werken, dan kan dit dus niet zomaar.

Een bijzondere baan

Wanneeer je bij het AIVD gaat werken, dan heb je een bijzondere baan. Voor de meeste Nederlanders is het normaal dat het hier zeer veilig is. Echter had dit totaal anders kunnen zijn als Nederland niet zo goed beschermt wordt. Zoals eerder vermeld zorgt de AIVD ervoor dat gevaar voorkomen wordt. Zij werken achter de schermen en uiteraard is deze functie geen functie waarbij je op een verjaardag van alles kunt vertellen. Dit is geheim en vaak weet niemand ervan dat het land gered is. Nederland wordt namelijk al gered voordat de dreiging echt gevaarlijk wordt. Alles wordt ruim van te voren al aangepakt.

MEER ARTIKELEN

Röntgenapparaten

Gezonde voeding en sporten

Bestralingsmachine

MEER ARTIKELEN