mondkapje

Mondkapje nodig? Die bestel je online!

Ze zijn haast niet meer uit het straatbeeld weg te denken, overal waar je heengaat zie je mondkapjes. Voor de coronacrisis zou je misschien nog gek hebben opgekeken als je in de supermarkt iemand met een mondkapje zag, nu is het verplicht en zie je ze dus ook in alle kleuren en maten. Maar waar haal je nu een leuk mondkapje vandaan? In de winkel heb je echter maar een beperkte keuze. Op de website www.mondkapjes.nl kun je verschillende medische mondkapjes krijgen maar je kunt ook je eigen mondkapje ontwerpen. Zo heb je een geheel uniek mondkapje die nog niemand anders heeft. Dat is best wel gaaf toch?

Regels rondom mondkapjes

Je moet tegenwoordig op elke openbare plek in Nederland een mondkapje dragen. Dit heeft de overheid namelijk besloten. Als je geen mondkapje hebt mag je zelfs niet naar binnen. Dat maakt dus dat je tegenwoordig zonder mondkapje echt nergens meer heen kan. Des te belangrijker dat je een mondkapje hebt dus! De mondkapjes hebben zeker een functie, en daarom wil je dus ook een mondkapje waarvan je weet dat die veilig is. Die veiligheid wordt sowieso verzekerd op de website www.mondkapjes.nl. Als je vandaag besteld heb je ze de volgende dag al in huis. Dat is heel handig als je snel een mondkapje nodig hebt. Woon je in België en wil je vanuit daar mondkapjes bestellen? Ook dat is mogelijk. Via de Belgische website www.mondkapjes.be kun je dezelfde producten bestellen met dezelfde garanties en mogelijkheden.

Ook sneltesten verkrijgbaar!

De site biedt naast mondkapjes ook nog andere handige producten aan zoals sneltesten, hand sanitizer en zelfs een zuurstofgehalte meter. Er is veel meer te vinden dan alleen mondkapjes dus! Corona sneltesten, zoals coronatestnederland.nl zijn behoorlijk populair tegenwoordig. Het is HET bewijs dat je niet besmet bent en geeft je meer zekerheid als je verkouden bent. Een reguliere test heeft toch best wat nadelen. Je moet er specifiek een afspraak voor maken, en je moet de gehele tijd, totdat je het resultaat hebt, in quarantaine. Ook moet je vaak drie dagen uittrekken voordat je de uitslag hebt en moet je al die tijd thuiszitten. Geen wonder dat de sneltesten steeds populairder worden!

Keuze uit type test

Via de website coronatest.nl heb je zelfs de keuze uit het type test! Ideaal voor mensen die liever willen weten hoeveel antilichamen ze al hebben waardoor ze misschien niet de echte test hoeven te nemen en zo ook weten dat ze beschermd zijn. Uit de laatste persconferentie is ook gebleken dat negatieve testen steeds meer ingezet gaan worden om mensen toegang te verlenen tot bijvoorbeeld evenementen. Extra fijn om een sneltest te kunnen doen als je van het weekend iets gepland hebt en een normale test te lang zou duren!